Årets julekonserter vel i havn

Nedenfor kan du se noen glimt fra årets avsluttende julekonsert, lørdag 15. desember i Kirkelandet kirke. Vi har fått utrolig mange flotte tilbakemeldinger fra publikum etter konsertene i Ålesund, Molde og Kristiansund. Det meldes om drøyt 640 solgte billetter totalt. Kritikkene fra Tidens Krav og Romsdals Budstikke vitnet om at vi traff en julenerve også i år, og da kan vi si oss strålende fornøyde!

Ensemble Dalí takker med dette for et innholdsrikt og givende år 2012. Nå kan julekvelden bare komme! Ønskelista vår til jul er for øvrig ikke så lang, men to tenorer og en alt hadde vært en fin bonus. Ta kontakt dersom du ønsker å ta del i neste års spennende prosjekter. Les mer her.

Vi ønsker alle våre tilhengere ei riktig god jul og et godt nytt år! Og så håper vi selvsagt at vi ser deg på konsert i 2013. Følg med på nettside og Facebook for oppdateringer.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Foto: Jan Øivind Jensen