Nattkonsert i Ålesund

Dalí på Avholdshjemmet

I forbindelse med Ålesund Kammermusikkfestival har vi blitt invitert til å holde konsert på Avholdshjemmet sammen med et knippe festivalmusikere som består av Stig Nilsson, Miriam Bergset, Damon Taheri, Wiggo Dahl, Ingvild Nesdal Sandnes, Synnøve Reite Volden og Walter McTigert.

Ensemble Dalí og dirigent Eirik Sørborg vil presentere et variert a cappella konsertrepertoar, som spenner fra renessanse til nyskrevet skandinavisk kormusikk. Publikum kan se fram til å stifte nærmere bekjentskap med blant andre Torbjørn Dyrud, Eric Whitacre, Javier Busto, Ola Gjeilo, John Farmer og Gunnar Eriksson.

I tillegg blir det instrumentale kammermusikkinnslag av Richard Strauss, Jean-Baptiste Barrière og Giacomo Puccini. Alt dette finner sted lørdag 14. juni klokka 22 på Avholdshjemmet i Ålesund. Billetter kan forhåndskjøpes her eller du kan kjøpe i døra, til den nette sum av 250,-/100,-

Velkommen på konsert!