10 års jubileum

cropped-20120503-212637-pic_425901c.jpg

Ensemble Dalí fyller 10 år i år!

Vi ser tilbake på noen fantastiske år med konserter, reiser, turnéer og konkurranser, hvor vi har utfordret både oss selv og publikum. 10 års jubileumet skal vi markere med å endelig sette et av korlitteraturens mest ikoniske og mektigste verk på programmet; Sergej Rachmaninovs Vesper for kor og solister. Verket er 101 år i 2016. Publikum kan glede seg til vakre melodier i slavisk tyngde og basser fra den dypeste undergrunn. 101 år ville også komponisten Knut Nysted vært i år. Vi hyller denne nestor i norsk korliv ved å sette opp hans sorgfulle og og dramatiske Stabat Mater sammen med Torun Stavseng på solo cello.
Foruten jubileumskonsertene på høsten gir koret konserter under Ålesund Kammermusikkfestival og i Salvador Dalí sin vugge, Catalonia.
Vi håper å sees på konsert!