I oktober 2016 gjennomfører vi Konsertturné med Rachmaninov Vesper og Nystedt Stabat Mater

I 2016 har kammerkoret Ensemble Dalí eksistert i 10 år og markerer dette med en konsertturnè i Møre og Romsdal, samt i Trondheim. Vi gleder oss spesielt til endelig å sette et av korlitteraturen mest ikoniske og mektige verk på programmet: russiske Sergej Rachmaninovs Vesper for kor og solister. Verket er forøvrig 100 år i år.

101 år ville også komponisten Knut Nystedt vært i 2016. Ensemble Dalí hyller denne nestor i norsk korliv ved å også sette opp hans sorgfulle og dramatiske Stabat Mater for kor og cello under samme konsert.

Solister er Helge Rønning tenor (Ålesund og Molde), Øystein Stensheim tenor (Kristiansund og Trondheim) og Torun Stavseng solo cello.

Konsert i Ålesund Kirke, Ålesund 08.oktober kl 17

Konsert i Molde Domkirke, Molde 09.oktober kl 17

Konsert i Kirklandet Kirke, Kristiansund 28.oktober kl 19

Konsert i Ilen Kirke, Trondheim 29.oktober kl 17