Julekonserter 2022

I år gleder vi oss over at vi igjen kan få en førjulstid der mennesker kan samles i store grupper for den felles opplevelsen det er å la tankene og sjelen få fylles med klangen av jul. Ensemble Dalí sine julekonserter er et pusterom der stillheten rammer inn musikken og gir plass til å være til stede i øyeblikket.

Vi gir deg de vakreste julesangene og noen perler du kanskje ikke kjente til fra før. Vokalklangen fyller kirkerommet – med alt fra lyse og lekende, til fyldige, omsluttende og majestetiske klangbilder, slik bare menneskestemmer som forenes kan.

Sammen med dirigent Tim Ferguson og organist William Fielding ønsker vi å gi publikum ro i sjelen i en ellers travel advent- og førjulstid.

Konsertdatoer:

26.november kl. 18:00 – Molde domkirke

27.november kl. 17:30 – Kirkelandet kirke, Kristiansund

10.desember kl. 18:00 – Vår Frue kirke, Trondheim

11.desember kl. 18:00 – Ålesund kirke

Billetter kjøpes her: https://ensembledali.ticketco.events/no/nb

Velkommen!