The Lapse of Time

Lapse_Cave_web620

Sommeren er i ferd med å ebbe ut, og med det gryr et nytt Dalí-semester fram. Eirik Sørborg og hans ensemble gjør klart for tidenes løft! Første helga i november er det duket for urfremføring av Bjørn Morten Christophersens oratorium The Lapse of Time – et bestillingsverk for kor, orkester, solister, kirkeorgel og elektronikk.

Musikken er inspirert av det grensesprengende og estetiske i naturvitenskapen. Librettoen består av nennsomt bearbeidede utdrag fra Charles Darwins velkjente verk On the Origin of Species, boka som la grunnlaget for moderne evolusjonsbiologi.

Datoene du må sette av er 2. november hvis du vil få med deg verdenspremieren i Kristiansund, eller 3. november hvis du heller ønsker en flott opplevelse i Ålesund på Allehelgensdag.

Følg med på nettside og Facebook for mer informasjon!