The monuments around us

qNwdgFbEq0X-r1i9pnrbNiqp4jP91BvwLXv4H1gi8ns,bCDB2vJE4Lf7sdcXzGx2BoMhCYVNfbRuPuV0zMXwMCk,Gs9GDl0r_rOVRp1V70Jgrg1D_gn7Q6JW4QwnhhF4cdI

Nå er det like før! Bestillingsverket ”The Lapse of Time” skal snart foldes ut i sin helhet. Vakre, dype, skingrende, dramatiske, sarte og vidunderlige toner skal fylle to store kirkerom. I morgen formiddag samles 26 profesjonelle musikere, håndplukket fra øverste hylle, til de første orkesterprøvene. Få timer senere vil de 32 koristene og de to dyktige solistene smelte sammen med orkesteret, idet de første tuttiprøvene er en realitet. Aldri før har vi vel vært så spente som nå, Dalí?

Premieren i Kirkelandet kirke ligger an til å bli storslagen! Og selvsagt lover vi like høy kvalitet på søndag, når hele batteriet forflytter seg til Ålesund kirke. Vi minner om at det fortsatt er mulig å forhåndskjøpe billetter, samt at komponisten inviterer til et uhøytidelig seminar i forkant av begge konsertene, hvor han vil fortelle om bakgrunnen for verket. Mer informasjon om tid og sted finner du her.