Sommersang på Atlanten

Sommersang WEb

Ensemble Dalí og dirigent Eirik Sørborg inviterer til konsert førstkommende lørdag klokka 17 på Atlanten ungdomsskole i Kristiansund. Der vil vi by på et variert konsertrepertoar som spenner fra renessanse til nyskrevet skandinavisk kormusikk. Det er godt mulig at sommeren er på hell, men vi nekter å gi slipp på den lyse årstida helt ennå og inviterer derfor til en ettermiddagskonsert med lett og sommerlig stemning. Hjelp oss å spre ordet!

Vakker musikk av blant andre Torbjørn Dyrud, Eric Whitacre, Javier Busto, Ola Gjeilo, John Farmer og Gunnar Eriksson garanteres framført i beste Dalí-stil. Alt dette for bare en hundrings i døra. Gratis inngang for barn under 12 år. Velkommen skal du være!

Vi gleder oss til å sparke igang semesteret med en sensommerkonsert, og ser fram til en spennende høst med mye vakkert nytt repertoar og en håndfull flotte nye sangere i rekkene.