Toner Julenatt

Toner Julenatt

Ensemble Dalí og dirigent Eirik Sørborg inviterer til tradisjonell førjulskonsert

i Molde, Ålesund og Kristiansund.

Vi starter lørdag 13. desember kl 15:00 i Molde domkirke, og beveger oss deretter til Ålesund kirke hvor vi har konsert kl 21:00. Konsertturnéen avsluttes i Kirkelandet kirke søndag 14. desember kl 17:00.

Julekonsertene våre har blitt en kjær tradisjon for mange av våre publikummere, og vi håper at mange tar turen også i år. Med konserten «Toner Julenatt» ønsker vi å lokke fram den gode julestemninga, uten for mye glitter og staffasje. Det blir garantert ei variert stund, med rom for både meditative lange linjer og tidvis også heftige akkorder og massiv trøkk fra både kor, orgel og blåsere.

Med oss på orgel har vi selveste Ioana Maria Precup, og i tillegg har vi med oss gnistrende blåsere som vil bidra til den rette høytidsstemninga. Programmet består av både klassisk musikk og tradisjonelle julesanger. Nytt av året er musikk av blant andre David Willcocks, Benjamin Britten, Andrew Smith, Gabriel Fauré og John Tavener. Dessuten blir det et hyggelig gjensyn med Ola Gjeilo, Trond Kverno, Francis Poulenc og Fartein Valen m.fl.

Billetter kan forhåndskjøpes via korets medlemmer, eller du kan bestille via Billettservice. Ordinær pris er 300,- (ekskl. gebyr). Pris for student/honnør/barn er 200,- (ekskl. gebyr). Gratis inngang for ledsagere med gyldig ledsagerbevis.

Velkommen til konsert!


Konserten gjennomføres med støtte fra Møre og Romsdal fylkeskommune.